Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση δεδομένων ροής.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Sign in with Facebook

Home icon Home»HOME
Welcome to the Frontpage
Η Windtrips στο PKRA Mykonos 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την admin   
Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2012 17:37

ninesixty_logo-windtrips

Το PKRA στη Μύκονο ανακοινώθηκε και όλοι ψάχνουμε να βρούμε τρόπο με τον οποίο θα φτάσουμε εκεί για να το παρακολουθήσουμε. Η Windtrips πρόλαβε και μας έδωσε μια πρώτη καλή ιδέα αν και οι μέρες που χρειάζεται για να ακολουθήσουμε το προγραμματισμένο ταξίδι της είναι αρκετές και σίγουρα τα οικονομικά μας δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.

Το Nivea Kitesurf World Cup Mykonos 2012 που προγραμμάτισε η Windtrips ξεκινάει 28/5/2012 με στάσεις σε Πάρο (Πούντα), Νάξο (Μικρή Βίγλα) και σε 2 απίστευτου κάλους kitespots στα Ρίνια, θα συνεχίσει για Μύκονο ώστε οι επιβάτες του να παρακολουθήσουν από κοντά το PKRA. Επιστροφή μετά από 8 ημέρες στις 5/6/2012 στην Αθήνα. Στην τιμή του ταξιδιού 1200€/άτομο περιλαμβάνεται το πανέμορφο catamaran, η αμοιβή του skipper, του kiteguide, τα πρωινά και snacks.

Αν πάλι δε διαθέτετε τόσες ημέρες και τόσα λεφτά η Windtrips μπορεί να οργανώσει οικονομικότερα trips αρκεί να είστε περισσότερα από 5 άτομα ώστε να μπορεί να ναυλώσει σκάφος για εσάς.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2012 17:42
 
Kitesurf.gr και Kitespot.gr = B.F.E. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την admin   
Δευτέρα, 07 Φεβρουάριος 2011 12:41

Είμαστε σε διαδικασία ενοποίησης με μία από τις πιο παλιές ιστοσελίδες του Kitesurf στην Ελλάδα το Kitespot.gr, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία όλα τα περιεχόμενα της θα μπορείτε πια να τα βρίσκετε μέσα στο Kitesurf.gr.
Παράλληλα συνεχίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστοσελίδας(είναι ακόμα σε beta) αλλά και την προώθησή της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το τελευταίο σημαίνει πως ετοιμάζουμε κάποιο διαγωνισμό που θα έχει ως έπαθλο κάτι που είναι απαραίτητο σε όλους όσους θέλουν να μάθουν Kitesurf.
Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες....

 
Σχετικά με το kitesurf PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την admin   

To KiteSurf.gr θα λειτουργεί δοκιμαστικά για τους επόμενους 2 μήνες.
Αν θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας λογαριασμό στο KiteSurf.gr μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής από εδώ.
Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας θα μπορείτε να "ανεβάζετε" φώτο, video στη σελίδα σας, να συνδεθείτε με άλλους kitesurfers, να σχολιάζετε τη δραστηριότητά τους και γενικότερα να δικτυωθείτε με τους υπόλοιπους χρήστες. Επίσης θα μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας group στα οποία θα δέχεστε χρήστες με τα κοινά ενδιαφέροντα της επιλογή σας π.χ. "Kitespots", "Kitesurf στην Αθήνα", "Kitesurf στην Πάρο", "Kitesurf στην Β. Ελλάδα" κτλ.

 
Το Kiteracing υποψήφιο ολυμπιακό άθλημα για το 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την admin   
Σάββατο, 13 Νοέμβριος 2010 22:05

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει μια καμπάνια διαφήμισης του Kitesurf και πιο συγκεκριμένα ενός πιο ειδικού τομέα του Kiteracing για να προωθηθεί η πιθανότητα προσθήκης του συγκεκριμένου αθλήματος στο καλενταρι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ριο της Βραζιλίας.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας αυτής πολλοί διακεκριμένοι αθλητές αλλά και προσωπικότητες της surf κοινότητας υποστηρίζουν την κίνηση αυτή, γεγονός που αυξάνει την αναγνώριση του Kiteboard/Kitesurf ως άθλημα και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόταση αυτή.

Αν και είναι πολύ δύσκολο να πετύχει αυτή η κίνηση είμαστε σίγουροι ότι τα ωφέλη θα είναι πάρα πολλά για όσους ασχολούνται με το Kitesurf καθώς θα γίνει γνωστό σε περισσότερο κόσμο ενώ θα προετοιμάσει το έδαφος για μια ενδεχόμενη νέα πρόταση στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Ριο με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 00:13
 
Πρώτος αγώνας για το Kiteboard World Cup 2010 KPWT στην Τζαμάικα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την admin   
Τρίτη, 12 Αύγουστος 2008 02:25

kpwt 2010 jamaica logoΤο KPWT ξεκινάει το πρωτάθλημα για το 2010 στην εξωτική Τζαμάικα όπου στο "The Port Antonio Marina" την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010 στις 6:30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας.

Περισσότερα σχετικά με το event.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 24 Μάρτιος 2010 21:54
 
Περισσότερα Άρθρα...


Σελίδα 2 από 3